А ви вже підготувалися до наступаючого Дня Святого Валентина? Підписали «валентинку», накупили гори шоколаду і іншої смакоти, завернули головний подарунок в красиву коробочку, бажано – в маленьку, червону і оксамитову? Правда, Iphone XS туди не поміститься … Гаразд, можна буде оригінальну коробку просто декорувати подарунковій папером. Хоча, якщо точно буде XS – то і так зійде, без декору. Вона зрозуміє. І пробачить. Так, і не забудьте скласти святкову програму. Тут вже справа смаку: хтось віддасть перевагу романтичній обстановці при свічках і з келихом шампанського, кого-то понесе в клуб з гучною і веселою компанією …. Вам краще знати смаки ваших коханих.)


АЛЕ! Пам’ятайте, і це важливо: вперше за всю історію нашої незалежності рекомендації щодо відзначення цього дня надійшли від вищих урядових осіб! А саме: наш славний прем’єр-міністр порадив в цей день всім зайнятися коханням, і навіть додав, що можна і без документів. А міністр юстиції уточнив, що в день Святого Валентина всі РАГСи, зокрема – в Києві, будуть працювати до опівночі. І для бажаючих і дуже сильно закоханих буде надана така послуга, як шлюб за добу. Ось такий нас чекає День закоханих – під державним патронатом.) Несподівано, але – дуже приємно. А ви готові до рішучих дій?
І, звичайно, приємний сюрприз від нашої компанії! У цей день, 14 лютого, ми надаємо вам знижку на оренду наших автомобілів – 14%.
Зі святом вас, дорогі друзі! І нехай любов’ю повниться кожен ваш день, незалежно від дати на календарі!