З Днем Автомобіліста!

Ну що, шановні водії, ви вже приготувалися до неділі? Занадто зайнятим і особливо забудькуватим нагадуємо: цієї неділі, 28 жовтня, ви просто зобов’язані згадати, що є водієм! І це просто зобов’язує вас відзначити це свято в колі близьких вам людей і провести його з задоволенням і насолодою! Адже День водія, на жаль, відзначається тільки раз на рік.

До речі, це ідея – а чому б не відзначати його частіше, наприклад – кожен місяць? Гаразд, не будемо напружувати уряд своїми заморочками.) Нехай своєю справою займаються – про народ подумають … Авось, що путнє прийде в світлі голови.)) А нам, якщо треба – то ми собі самі відзначимо.

До речі, короткий лікбез з історії свята. Вперше День автомобіліста відзначили в 1976 році. Саме в цьому році у радянського уряду було офіційно засноване подібне свято. За що ми, звичайно, пребагато їм вдячні. І вже після розпаду Союзу, в 1993 році в Україні було видано Указ про святкування «Дня автомобіліста і дорожника», який зберіг колишні традиції і відзначається в останню неділю жовтня.

Так що, ще раз, друзі, з святом вас! І, як говорили ще наші батьки і діди – ні цвяха, ні жезла!
А ми – і в свято на посту.)) Будете поруч – заїжджайте, завжди вам раді!