Популярний японський седан отримав планове оновлення, до того ж, зміни торкнулися не тільки зовнішності, а й інтер’єру та самих модифікацій. Також Toyota Camry отримала новий набір систем безпеки. Але давайте розпочнемо із зовнішності, адже, як правило, зустрічаємо саме по ній.

З точки зору дизайну автомобіль посвіжішав за рахунок новеньких бамперів та двоколірної окраски кузову. От, власне, і все. Але виробнику цього вистачило для планового фейсліфтингу, продиктованого наступним 2021 роком.

А от салон оновленої Camry водночас здивує і порадує. Відтепер інтер’єр прикрашає нова центральна консоль із паруючою тачпанеллю (діагональ в 9 дюймів), а нова мультимедійна система навчена сприймати голосові команди. Крісла отримали новий орнамент. В салоні стало менше хромованих деталей.

Але найголовніше оновлення – комплекс безпеки Sense 2.5+, який буде попереджати про можливість зіткнення не тільки із попутнім транспортом, але й із зустрічним також. Окрім того, система навчилася «бачити» вночі, розпізнаючи велосипедистів та пішоходів.

Модернізацію також отримав круїз-контроль – відтепер він уміє просуватися в заторах, виконувати вимоги дорожніх знаків і навіть перебудовуватися серед дорожніх смуг, готуючись до обгону.

Псує настрій тільки одне: всі ці дива на разі дістануться лише автомобілістам північноамериканського ринку. Коли розумниця Camry з’явиться в нас – поки невідомо.

Для американців Toyota Camry буде пропонуватися у наступних варіантах бензинового двигуна: 4-циліндровий 2,5 л/203 к.с. і 6-циліндровий 3,5 л/301 к.с.
Також є гібридна модифікація загальною потужністю в 208 к.с., яка складається з бензинового двигуна 2,5 л і електродвигуна. З ними працюватиме 8-ст. автоматична коробка. Гібридна Toyota Camry Hybrid XSE зможе похизуватися оригінальною решіткою радіатора та спеціальними шильдиками на кузові з окантовкою в синій колір. Також авто буде вирізнятися за рахунок виконаних в чорному кольорі даху, зовнішніх дзеркал та глянцевих легкосплавних дисків.
Початок продажу Toyota Camry 2021 модельного року на ринку США розпочнеться в четвертому кварталі цього року.

Toyota Camry – оренда в RentDrive

За весь період існування Toyota Camry ніколи не вражала стрибками в рейтингах популярності. Вона завжди їх очолювала. І ніколи не зраджувала своїх репутації як один із ідеально комфортних, м’яких і безшумних автомобілів. Хочете перевірити? Компанія РентДрайв пропонує зробити свій вибір між наступними моделями бізнес-класу:

Toyota Camry V50 2014 р. https://rentdrive.ua/avtopark/biznes-class/arenda-toyota-camry-v50
Toyota Camry V60 2017 р. https://rentdrive.ua/avtopark/biznes-class/prokat-toyota-camry-v60
Toyota Camry XV70 NEW 2019 р. https://rentdrive.ua/avtopark/biznes-class/arenda-toyota-camry-xv70-new